Wij geven een nieuwe toekomst aan oudere panden

Renovatie is één van onze sterke punten.

Of het nu gaat om een woning die binnen aan opfrissing toe is, een appartement of een studio. Met hetzelfde elan pakken we elk renovatieproject aan, van groot tot klein. En steeds met hetzelfde respect voor de eigenheid van het gebouw en zijn bewoners.

Een volledige transformatie

Een woning of ruimte volledig verbouwen is een project dat het nodige denkwerk vereist. Na overleg tekenen we een doordacht ontwerp uit dat de basis vormt voor de inrichting van je interieur. Met dat ontwerp gaan we aan de slag om je woning of ruimte de make-over te geven die je wenst. Hierbij werken we niet met externe tussenpersonen. De renovatie wordt van de eerste schets tot het eindresultaat volledig door ons geleid en gerealiseerd.

Een team om op te bouwen

Renovaties uitvoeren behoort tot onze kerntaken. Daarbij vinden we het belangrijk om op ieder vakgebied een eigen team te hebben van in-house specialisten. Zo hebben we ervaren binnenhuisarchitecten en deskundige stielmannen die samen alles in het werk stellen om elke ruimte in een modern jasje te steken. Op de foto’s zie je slechts een greep uit onze realisaties.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info