Over ons

De zin voor perfectie zit in ons DNA

Verfaillie John en Snauwaert Pascale delen de liefde voor schoonheid, vakmanschap en edele, natuurlijke materialen.

Sinds 1996 hebben ze van hun passie hun beroep gemaakt en realiseren ze geïnspireerde interieurs op maat voor woningen en appartementen. Stuk voor stuk projecten waarbij de verbondenheid met de zee een doorslaggevende rol speelt.

VS Interieur heeft bovendien een sterke expertise uitgebouwd in de renovatie van appartementen, vanaf ontwerp tot sleuteloverdracht.

Onze ploeg

Een team dat zichzelf steeds overtreft

Bij VS Interieur stellen we voor elk project het meest geschikte team samen. Onze ontwerpers vertrouwen hiervoor op de beste specialisten in elk domein. Vak- en materialenkennis, ervaring, feeling, teamspirit, beroepstrots en gedrevenheid leiden tot een gemotiveerde equipe die elke uitdaging tot een goed einde weet te brengen binnen de vooropgestelde timing en budget.

Onze ploeg

Bij VS Interieur bieden we elke opdrachtgever een aantal ijzersterke garanties die onze naam in de sector dag na dag ondersteunen:

-Maatwerk in functionaliteit en kwaliteit
-Uitgepuurde esthetiek
-Bijstand i.v.m. nutsvoorzieningen
-Correcte oplevertermijnen
-Bindende offertes
-Persoonlijke begeleiding
-…

Onze aanpak
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info