Wat wij voor jou kunnen betekenen

Elke dialoog begint met luisteren

Interieurontwerp is geen monoloog maar een constructieve dialoog. Wij toetsen continu onze ervaring aan jouw verlangens om samen tot een sterk geïnspireerd ontwerp te komen. Aandachtig luisteren is het startpunt van onze aanpak.

  • Bij een eerste verkennend gesprek in ons ontwerpbureau zoeken we gemeenschappelijke raakvlakken en kijken we waar we elkaar kunnen vinden. In deze fase polsen we tevens naar een ideale timing voor jouw project.
  • Een tweede gesprek aan huis brengt jouw concrete wensen aan het licht. Dit is de basis waarop wij kunnen overgaan tot het opstellen van een budget en de kostprijs voor het opmaken van een voorontwerp in grondplan.
  • Na goedkeuring wordt een voorontwerp opgemaakt en voorgesteld.
  • Het voorontwerp wordt na bespreking bijgestuurd en de materiaalkeuze in detail vastgelegd.
  • Het ontwerp krijgt definitieve vorm en de offerte wordt in detail uitgewerkt.
  • Een concrete start- en einddatum wordt vastgelegd, waarna de werken definitief van start gaan.
Onze realisaties
Waar we voor staan

Van professional tot professional

Bij VS Interieur werken we niet enkel voor particulieren maar hebben we ook een stevige reputatie weten uit te bouwen bij professionele opdrachtgevers. Architecten en projectontwikkelaars dagen ons constant uit om hun meest ambitieuze interieurprojecten vaste vorm te geven. Met ontzettend veel respect voor timing en budget.
Een vertrouwensvolle win-win samenwerking van professional tot professional.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info